За нас и нашите услуги

 

МЕТАЛИМПЕКС 2003 ЕООД е създадена 1990г. със седалище гр.Стара Загора ул.Железни врата 15. Управител Александър Стефанов Божилов.

  Дейността на фирмата е изцяло насочена в Интермодалния транспорт,спедиция и логистика.

Над 25 години МЕТАЛИМПЕКС успешно оперира ЖП Терминала в Стара Загора. Товарите, които се обработват са предимно внос за страната. Работи с различни жп оператори- DB Schenker,Rail Cargo,Gartner, Turkrail, Bulmarket, Gopet Trans, БДЖ Товарни превози и др.

 Терминалът  разполага със 7 коловоза, всеки от тях с дължина 360 метра. Има складови площи за съхранение на товари и контейнери. Вагоните- предимно контейнери и цистерни, се обслужват от два портални крана с товароподемност съответно 40 тона и 25 тона.

Един от големите плюсове на МЕТАЛИМПЕКС е че притежава собствен автопарк , с който се извършва транспорта на контейнерите и другите товари до крайните им получатели на територията на страната.

Товарният транспорт предлаган от МЕТАЛИМПЕКС се характеризира със сигурност, надежност и стриктно изпълнение на уговорените срокове и поетите към клиента ангажименти, предлагайки гъвкави , точни решения на конкурентни цени.

Екипът се състои от енергични и мотивирани млади хора, ориентирани изцяло към нуждите на всеки един отделен клиент.

За времето на своето съществуване МЕТАЛИМПЕКС се е утвърдила и наложила на пазара, като една от най-добрите транспортни фирми, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.